loading...
.

A hihetetlennek tűnő képességek közül gyűjtöttünk most össze tízet, hogy lássuk, nem is állnak olyan távol a valóságtól…

Az emberfeletti sebesség lehetővé tenné azt, hogy az átlagnál jóval gyorsabban mozogjunk. Ezen képesség két módon lehetne elképzelhető: az egyik az, hogy meglehetősen nagy erővel és hajlékonysággal bíró lábakat birtokoljon az illető, a másik pedig egy olyan módszer, mely az elme segítségével tenné lehetővé azt, hogy a test molekulái nagy sebességgel rezegjenek, így a testet nagyobb sebességgel tudnák “hajtani”. A képességnek ugyebár együtt kell járnia a szuper-reflexekkel is, hiszen nem sokra mennénk az átlag reakcióidőnkkel, még akkor sem, ha előtte egy gepárd adományozott számunkra géneket, ezzel együtt pedig pluszsebességet.
Tudni kell azt, hogy a jelenleg élő zsenik nagy része csodagyerekként kezdte, és felsőbbrendű memóriával és értelemmel születtek. Ahhoz, hogy ezeket a velük született tulajdonságokat replikálni lehessen, az emberi agyon végzett génmódosítások sorozatára lenne szükség, melynek eredményeképpen egy jóval fejlettebb, lángelmékből álló emberi fajt hozhatnánk létre.

forrás: egybeminden eu

loading...