loading...


A 35 éves Bernadette Smith teljesen belehabarodott a 17 éves diákjába. A megszállottsága az állásába és hírébe került, azonban a börtönt sikerült megúsznia.
A tanárnő az éjszakát diákja ágyában töltötte, és éppen megúszta a börtönt. A házas nő szerelmes lett diákjába, aki akkor még csak 16 éves volt. A diák szerencsésnek tartja magát, hiszen elmondása szerint több osztálytársa is szemet vetett a tanárnőre. A háromgyermekes anyukára tegnap mondta ki a bíróság az ítéletet.

fiatal fiú elmondta, hogy évek során alakult ki a vonzalom kettejük között. Először csak elhaladtak egymás mellett a folyosón, és mosolyogtak, később hosszasan beszélgettek. Egy parkban csattant el közöttük az első csók. A diák természetesen aggódott a tanárnő munkája, férje és családja miatt is, azonban a nőt ez kevésbé zavarta.

A fiú később bevallott mindent apjának, és a nagymamája értesítette az iskolát a történésekről, ahol a tanárnőt azonnal felfüggesztették. A történések ellenére azt az éjszakát is közösen töltötték. Mindkettejük állítása szerint a szexuális érintkezés nem történt meg.

loading...